Vopsitul suprafețelor e ceva simplu

 MAGAZINUL BRICOMAX îți spune cît de simplu e să pictezi suprafețele:

  • Beneficiază de reducerile oferite de BricoMax la gama vopselelor, grundurilor si spray-urilor decorative: Alegeţi acum vopseaua potrivită pentru încăperile destinate reamenajării cu bani mai puţini http://www.bricomax.md/rom/lichidare-stoc.html  !
  • Perie curată mai întîi de toate: Tot de ce ai nevoie este o perie de vopsit sau o pensulă curată! Atît de simplu este!
  • Amenajaţi zona de lucru: Înainte de a începe lucrul puneţi la cale zona de lucru. Acoperiţi mobilierul şi podeaua cu un strat protector de folie din polimeri plastici. Prelucraţi cu bandă de mascare ramele uşilor, ferestrelor şi nu în ultimul rînd întrerupătoarele! Acum sînteţi gata pentru a demara lucrările!
  • Pregătiţi suprafaţa: Înainte de a începe vopsitul, peretele trebuie să fie mai întâi pregătit în mod corespunzător. Începeți prin a căptuşi găurile și crăpăturile cu soluţii speciale de umplere. Apoi, aplicaţi un strat de primer, adică o bază izolantă, care asigură o aderență mai bună a vopselei și previne petele. Finisaţi prin a aplica două straturi de vopsea la alegerea proprie.
  • De unde să  începeţi? Începeţi întotdeauna cu plafonul. Vopsiţi întotdeauna la lumină pentru aplicarea coectă a vopselei şi pentru a vedea mai bine defectele suprafeţelor. Faceţi din cînd în cînd o pauză și bucurați-vă de munca voastră. Nu uitaţi că vopsitul poate merge ca pe roate atunci cînd sînteţi bine dispuşi şi odihniţi!
  • Întotdeauna de două ori: Lucraţi pe o suprafaţă nu mai mare de 1 m². Nu luați prea multă vopsea pe perie sau rolă. Aplicaţi mai întîi vopseaua pe verticală şi apoi orizontal pentru a asigura o distribuţie mai bună a vopselei. Rezultatul va fi excelent!
  • Un radiator mai nou: Vopsirea radiatoarelor este una specială. Ele sunt confecționate din metal și în mod constant lucrează de la cald la rece. BricoMax vă recomandă utilizarea vopselelor din gama hammerite metal. Spre deosebire de sistemele tradiționale, vopseaua Hammerite Metal poate fi aplicată direct pe metalul ruginit. Utilizaţi o pensulă specială curbată, pentru a obține o aplicare uniformă a vopselei în toate ungherele și crăpăturile.
  • Recomandări: Respectaţi proporţiile prezentate pe ambalaj. Păstrați-vă întotdeauna unele resturi de propriile compoziții și amestecuri într-o cutie ermetică, cu etichetă. Astfel încât să puteți face cu ușurință touch-up-uri mai târziu, dacă este necesar. Puteţi încerca mixajul a două tuburi de vopsea, pentru culori mai personalizate.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>