Un August cu REDUCERI FIERBINTI?


Asa cum luna august este cea mai fierbinte luna, avind temperaturi de pina la 40 de grade, noi am decis ca saptaminal vom oferi reduceri de pina la 40 % – la diverse produse de vara.

In fiecare saptamina, iti vom face o surpriza, anuntind reduceri la o noua categorie.


Astfel, in prima saptamina vom incepe cu ceea ce aduce racoarea si relaxarea apei curgatoare, mai ales la vila sau terasa. Este vorba de havuzurile decorative, pompele si accesoriile pentru bazin, pe care le poti procura cu pina la 40 % mai ieftin.

De ce acum?

Vreau sa-ti atrag atentia ca aceasta promotie va dura exact 7 zile – de pe data de 1 pina pe 8 august.  De asemenea, ea este limitata de stocul disponibil in magazin.

Unde pot vedea catalogul cu produse in reduceri?

Ai doua optiuni: fie il descarci pe computerul tau si il vezi oricind vrei in format PDF, fie il vezi online, apasind unul din butoane:

:             

============================================================
ATENTIE! Doar abonatii care si-au lasat e-mailul primesc informatia despre reduceri inaintea tuturor. Daca inca nu esti abonat  la newsletter, te indemnam sa lasi mai jos e-mailul si numele ca sa reusesti sa profiti din plin de reduceri, inainte ca altcineva sa o faca. ( 
+ primesti o surpriza la abonare)
=============================================================

Completeaza cu datele tale
cimpurile de mai jos:

Nu iti vom trimite SPAM pentru
ca si noua nu ne place la fel de mult 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>