Cum ne decorăm casa şi pomul de crăciun în ajunul sărbătorilor de iarnă 2013-2014?

Tendinţe de decor pentru sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou – anul calului au fost divulgate în cadrul expoziţiei Christmasworld 2013 din Frankfurt: albastru și verde pentru a crea o senzaţie de aer proaspăt în casele noastre şi de la roșu şi verde spre culoari specifice munții metaliferi !!!

Cu alte cuvinte iată cum putem defini tendinţele decorative ale sărbătorilor care vin – rece, modern şi uşor de combinat! Încă din ianuarie participanţii la Christmasworld 2013-cel mai mare tîrg dedicat decorațiunilor festive și pomilor de crăciun, au prezentat deja cele mai noi idei de produse pentru stilizarea interiorului casei şi brazilor de anul nou. Iar acum că sezonul sărbătorilor este foarte aproape este  un moment oportun să ne întrebăm cum trebuie să arate casele noastre în acest Crăciun şi An nou.

Trecem în revistă cele mai importante tendinţe:

  •  Nuanţe de albastru – verde: Pentru cei pasionații de trend şi decor interior aducem la cunoştinţă că nuanţele expresive ale iernii 2013-2014 sînt reci, cum ar fi
    turcuazul, albastru-gheață, fisticul sau noutatea de culoare cum ar fi ” verde caspic” . În combinație cu argint, sclipici și alb și suprafețe mate, aceste nuanţe reci aduce un suflu modern și revigorant de aer proaspăt pentru decoraţiunile de Crăciun. De asemenea, bijuteriile de sticlă transparente cu stele filigran și fructe de pădure completează tonurile de gri delicate imaginii de iarnă. Pe lângă aceasta, culorile intense de violet, prune și fructe de pădure sunt încă foarte mult în vogă.
  •   Nuanţe de roșu tradițional:Combinaţia favorită de iarnă roșu – verde continuă să fie în vogă. La ea se adaugă decoraţiuni cu chip de broaște și gnomi de grădina care atârnă alături de inimile tradiționale de turtă dulce pe pomul de Crăciun. Deci, s-a decis, roşu rămâne culoarea Crăciunului prin excelență! Dar, în acest an  roşul va fi intensiv combinat cu nuanţe de portocaliu și maro elegant, tonuri calde de aur care vor da o notă festivă! Lumînările prezente în sărbătorile de iarnă 2013 urmează a avea un aspect   delicat situat între tradițional și modern, cu o utilizare îndrăzneață a suprafetelor metalice lucioase în contrast cu materiale naturale și motive tradiționale de Crăciun .
  •   Nuanţe de aur, cupru și verde închis:Tonuri de pământ, cum ar fi cafea și maro, precum și vineţiu profund, de a crea un aer de eleganţă exclusivă. Aurul este folosit în mod deliberat pentru decorarea fundalurilor, de exemplu, pentru a asigura o iluminare indirectă. În acest fel, căldura de culori naturale, intense este subliniată. Este introdus un stil de culori orientale, somptuoase: cupru – brun , modele complicate de desene și încrustări. Un decor ideal este cel creat de culori ca portocaliu, șofran, galben și mușchi verde, împreună cu elemente decorative din sticlă şi lemn – conuri , ghinde și bufnițe .
  •   Bufnițe, bufnițe pretutindeni: Așa cum îi stă bine sezonului de iarnă de mare succes se vor bucura decoraţiunile din materiale naturale, cum ar fi lîna, lemnul, care asigură o atmosferă de iarnă confortabilă. Inspirația din natură pare aproape inepuizabilă. Mai presus de toate, aceasta este din lemn – ulei, fin şlefuit sau vopsit – care își găsește utilizări multiple . Decoraţiuni în formă de îngeri creează o stare de spirit relaxantă atît în interior cât și în afară. Când vine vorba de figurine decorative, nelipsite trebuie să fie cerbii și renii, cît şi alte creaturi din pădure. În timp ce veverița rămâne ceva în urmă dar încă mai persistă, bufniţele trebuie să fie prezente peste tot, indiferent de materialul dim care sînt confecţionate -porțelan delicat, lemn desigur, sculptate sau ca perne de pluș.
  •  Decoraţii în trend: Bulgări de zăpadă albi, de asemenea, trandafiri în stil baroc, flori delicate, combinaţii de flori în cupru, aur și argint creează efecte impresionante în combinaţie cu un albastru închis sau un fundal violet.

 

 

  •   Leduri peste tot:Brazi cu led, lumînări cu led, suporturi şi decoraţii luminiscente, construcţii de sărbătoare cu led! Cu alte cuvinte LED-urile sînt în vogă ca niciodată! Acestea sunt economice în consumul lor de energie electrică și foarte practice!

Crăciunul este o sărbătoare în care atmosfera este foarte importantă, prin urmare se pune un accent mai mare pe un efect de ansamblu armonios în termeni de decor. Deci, Magazinul Bricomax v-a pregătit un sortiment bogat în toate tendinţele descrise şi v-a pregătit lumânări profund colorate în albastru și tonuri de fructe de pădure. Utilzaţi decoraţiunile şi sugestiile noastre de decor puntru a vă bucura pe deplin de magia sărbătorilor care vin!

 Brazi, Globuri, Ghirlande si decoratii le gasiti aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>